24 juli 2013

Summer in Montmartre by Bourjois Paris


Deze zomer laat Bourjois je een legendarische wijk van Parijs opnieuw ontdekken, een dromerige wijk, een wijk die de zachtheid van het bestaan, kleur en bloemen viert…Balade à Montmartre geeft je een buitenkansje om je even heerlijk te laten  wegvoeren op de zoete warmte van een zomerse namiddag als je door de pittoreske, fantasierijke en tijdloze straten van Montmartre flaneert. Daar waar de toeristen in de lucht lijken te zijn opgelost… De fleurige balkons van dit idyllische Parijs waren een bron van inspiratie voor een vrolijke en gedurfde make-up, rijk aan kleur om de gebruinde zomerhuid nog perfecter tot haar recht te laten komen. Als kleurenexpert sinds 1863 heeft Bourjois een trendy collectie bedacht: fris, kleurig, gebruiksvriendelijk en natuurlijk: altijd glamoureus! De modieuze eyeliner bestaat in een kaki-versie voor een sprankelende blik; de lippen zijn verleidelijker dan ooit tevoren met hun ‘gebeten’ effect en de teint hult zich in een natuurlijk bruine tint. Een rondleiding langs een fleurige collectie…



Ruim plaats voor de mode met de laatste nieuwe beauty "must have" van de catwalk: de gekleurde eyeliner! Deze zomer wordt deze bij Bourjois in kakikleur gedragen – de ‘it’-kleur van het seizoen -, als een dikke, uitgestrekte lijn in een nieuwe versie van de ‘Bambi’-oogopslag en een lichte, ondeugende blik. Met de nieuwe Record Liner Waterproof brengt Bourjois de gekleurde eyeliner eindelijk binnen ieders bereik!

De Volume Glamour Max plaatst zich in de vakantiemodus! Dit nieuwe, ultrapraktische kleine formaat is waterproof, houdt 24u en bevat de elektrische kleuren van de trends van 2013, altijd met een volume x10 en een maximum aan glamour!

Schitterende, maar volledig transparante lippen die de kleur in alle lichtheid aandurven, voor een heel sensueel en zomers ‘gebeten lippen’-effect. Een waar kunstwerkje dat mogelijk wordt dankzij de textuur van de nieuwe generatie Color Boost, een lipstick in potloodformaat die de lippen met een glossy schittering sublimeert! Ze zijn glad, kleurrijk en ultiem glanzend en beantwoorden de blik van deze look "Balade à Montmartre" met smaak!

Hartje zomer wordt het gezicht geperfectioneerd met een vleugje bruin, het bronzingpoeder Délice de Soleil. Dit subtiele en stralende poeder geeft onmiddellijk een natuurlijk “sunkissed”effect voor een stralenduiterlijk!


Welk(e) product(en) van deze collectie wil jij wel eens testen?