29 juni 2013

Zonneproducten @ JohnBeerens.com

Een bruin huidje is gezond en mooi, maar niemand wil graag verbranden natuurlijk. Zonneproducten zijn dus erg belangrijk (smeer je altijd in, ook als je meestal niet verbrand, het is een kwestie van bescherming voor je huid)! Ik zocht enkele handige zonneproducten voor jullie uit. Al onderstaande producten zijn te koop op de beautywebshop JohnBeerens.com.


We beginnen met de producten die een SPF-waarde van 30 hebben. Redelijk hoog al, aar er bestaan producten met een nog hogere beschermingsgraad. Als je je echter regelmatig insmeert met een producte dat een SPF-factor van 30 heeft, komt het ook wel in orde met je huid.

1. is de Piz Buin Mountain Lipbalm t.w.v. €5,85. Lippen insmeren is ook zeer belangrijk en wordt jamer genoeg vaak vergeten. Nu dus hopelijk niet meer!

2. is de Piz Buin In Sun Lotion t.w.v. €17,55. Deze zonnelotion zorgt ervoor dat je huid beschermd is en je toch lekker bruin wordt. Toppie!

3. is de Piz Buin Tan & Protect Oil Spray t.w.v. €17,96. Volgens mij lijkt deze oil erg hard op nummer drie, maar dan in sprayvorm (wat ik persoonlijk erg handig vind).

4. is de Payot Sun Care Soleil Body t.w.v. €29,25. Dit is een zonnecrème die geschikt is voor alle huidtypen en is ook geschikt voor je gezicht (al raad ik je voor je gezicht toch zeker een hogere factor aan).


De producten met een SPF-factor van 50 of 50+ dan. Naar mijn weten is dit de hoogste SPF-factor die er momenteel bestaat. Het liefst smeer ik mezelf altijd in met zo'n hoge factor. Je ziet dan wel wat langer helemaal wit van de zonnebrandcrème, maar liever dat dan zo rood zien als een krab hoor! Zeker voor je gezicht in te smeren is een SPF-factor van 50 of 50+ aangeraden!

5. is de Piz Buin Mountain Cream t.w.v. €12,60. Erg geschikt voor je gezicht wanneer je op vakantie bent en gaat wandelen in de bergen bijvoorbeeld. Let trouwens goed op in de bergen: als het hard waait, verbrand je nog sneller dan anders. Goed en vaak smeren met een hoge SPF-factor is dus een echte must!

6. is de Matis City Protect t.w.v. €35,06. Deze crème beschermt je huid tegen de zon, maar helpt ook tegen verouderingssymptonen.

7. is de Darphin Vitalprotection Lotion t.w.v. €66,50. Een duurdere crème, dat wel, maar deze zou je huid niet alleen beschermen tegen de zon, maar ook tegen schadelijke stoffen en zou je huid goed voeden en verzachten. Ik denk dus wel dat deze crème z'n geld waard is.


Welke zonnebrandcrème gebruik jij?