13 juni 2013

Oriental Dreams by Rituals

"De nieuze make-up zomercollectie van Rituals is geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht. Het resultaat is een rijke samenstelling van warme en levendige kleuren gemêleerd met stijlvolle glinsteringen. De rijke mineralen gecombineerd met echte edelstenen geven de make-up een zachte, lichte structuur waardoor de huid kan blijven ademen. Omarm de zomer en ontdek de kracht van edelstenen: laat lippen, ogen, gezicht en nagels de oosterse droom beleven."

Met een introductietekst als deze kan je toch gewoon niet weerstaan om deze collectie eens uit te proberen? Ik was op slag verliefd op deze zomercollectie van Rituals en heb er dan ook enkele producten van getest. Hier volgt later nog een berichtje over, vandaag laat ik jullie eerst al eens kennis maken met Oriental Dreams by Rituals!



De collectie bestaat uit enkele eyebrowkitjes (€15,50/stuk), enkele oogpotloden (€9,50), enkele fijne nagellakkleurtjes (€5,00/stuk), enkele bronzers (€20,50/stuk) en een heleboel lipglossjes en lipshines (€13,50). Verder is er ook een nagellakremover (€8,00). Oogschaduws en blushes zitten niet in deze collectie, maar met zo'n hoop lipproducten, nagellakjes en oogproducten, who needs those?



Alle ogen zijn op jou gericht deze zomer met Rituals' star secret oogpotlood en eyebrow powder. De star secret oogpotloden hebben een verhelderend effect op de ogen. De Eyebrow powder accentueert en definieert wenkbrauwen; gebruik beide voor een intense oogopslag. De oogmake-up bevat saffier, robijn en amethist. Saffier vergroot letterlijk de blik.


Nagels een opknapbeurt geven kan met de negen nagellakjes in zomerkleuren van Rituals. De vrolijke trendkleuren worden geleverd in minipacks. Het platte kwastje zorgt voor een egaal resultaat. Gebruik de Rituals nail varnish remover bath om je nagellak in no time te verwijderen.


Iedereen houdt van een sunkissed look. Gebruik hiervoor de zijdezachte natural bronzing powder, voor een stralend gezicht. De poeder is rijk aan de oude edelstenen robijn, saffier en amethist. Er is keuze uit de drie bovenstaande varianten.


Kies uit één van de nieuwe tinten lip shine, lipgloss long lasting of sparkling lipgloss voor een heldere glans. Naast saffier en amethist bevatten alledrie de lipproducten robijn, 'de koning der edelstenen'. Robijn is beroemd om zijn briljante glans en intense kleur. Er is voor ieder wat wils met het uitgebreide assortiment aan tinten.


Geweldig leuke collectie, niet? Binnekort komt mijn review over sommige van deze producten online! Stay tuned!