5 mei 2013

Winwinwin! Vivi Clothes

Ik had het bij de uitslag van de verjaardagswinacties al een beetje verklapt, maar ik weet zeker dat niemand dat echt erg vond: er komt een nieuwe winactie aan. En wel vandaag! En wel in samenwerking met Vivi Clothes! En wel een erg verrassende winactie ook! Niemand, behalve de mensen van de webshop, weet wat de prijs juist is ... Hé? Ja ja, ik mag van Vivi Clothes namelijk een surprisegoodiebag t.w.v. € 29,99 weggeven. Superleuk! Het enige wat bekend is over deze surprisegoodiebag is dat er een ketting en twee paar oorbellen in zullen zitten. Ben jij ook al zo benieuwd?


Prijs?
De te winnen prijs is een surprisegoodiebag t.w.v. €29,99. De goodiebag zal een ketting en twee paar oorbellen bevatten.

Voorwaarden?
Verplicht
1. Plaats een reactie op dit bericht waarom jij deze goodiebag zou willen winnen.
2. Like Fashionologie én Vivi Clothes op Facebook.
3. Stuur een mailtje naar fashionologie@live.be met daarin je volledige naam, je adres, je leeftijd en een link naar je Facebook- en Twitterpagina.

Extra
4. Follow Fashionologie én Vivi Clothes op Twitter.


Datum?
Deze winactie loopt vanaf vandaag (zondag 5 mei 2013) tot en met zondag 26 mei 2013. Je hebt dus exact drie weken de tijd om deel te nemen. Zorg dat je op tijd minstens aan alle verplichte de voorwaarden voldoet, want enkel en alleen dan maak je kans op deze leuke prijs, dames (en heren?)!


Veel succes allemaal!