14 mei 2013

Beauty Pillow by John Beerens

"Een goede nachtrust is belangrijk", hoor je overal zeggen en de mensen die dit zeggen hebben meer dan gelijk ook. Een goed aantal uur slapen is namelijk niet alleen goed om weer lekker veel gezonde energie te krijgen, maar zorgt er ook voor dat je er beter uitziet! Voldoende slapen (zonder een hele nacht te liggen woelen en draaien) is dus erg belangrijk. En dat hebben ze geweten bij de beautywebshop JohnBeerens.com! Daarom ontwikkelden ze het Beauty Pillow by John Beerens, voor slechts €39,95!


De Beauty Pillow By JohnBeerens bestaat uit een speciale vulling dat ervoor zorgt dat het kussen gedurende de hele nacht blijft ademen. Hiernaast worden warmte en vocht hierdoor op een snelle en effectieve manier afgevoerd, waardoor het kussen tijdens uw slaap koel en fris zal aanvoelen. De vulling in de beauty pillow zorgt niet alleen voor het frisse en koele gevoel, maar zorgt er ook voor dat uw hoofd en nek ontspannen zullen aanvoelen doordat de vulling zorgt voor een lichte Japanse massage. Hiernaast beschikt de vulling van de beauty pillow over bijzondere eigenschappen die het gewicht van uw hoofd en nek op de perfecte manier verdelen over het kussen, waardoor uw hoofd en nek tijdens u slaap goed worden ondersteund. Wanneer u beweegt tijdens uw slaap, dan beweegt de vulling mee zodat uw hoofd en nek altijd in de ideale positie liggen en optimaal worden ondersteund. Wanneer u het gewicht van het kussen haalt zal deze weer in oorspronkelijk staat terugvormen en is dus niet meer ingedeukt. De vulling van het kussen is voorzien van 800 gram vezels die 100% hypo-allergeen zijn. Dit zorgt ervoor dat het kussen ook nog eens anti-allergisch werkt.

Niets is belangrijker dan een goede, lange nachtrust zonder een hele nacht liggen woelen en draaien. Een goede nachtrust voorkomt donkere kringen rond de ogen, zorgt voor huidherstel, voorkomt stresshormonen en zorgt voor een gezond immuunsysteem. Daarnaast is lekker slapen natuurlijk nooit verkeerd!

Wil jij dit therapeutisch kussen ook zo graag eens proberen?