21 maart 2012

1/18 Winwinwin: Dresses Only

Vandaag is de startdag van de hele hoop leuke winacties die ik voor jullie heb geregeld voor mijn 18e verjaardag. En we starten meteen met een leuke webshop, waar ik eerder al eens een blogbericht over schreef (klik om naar dat bericht te gaan). Jahoor, ik heb het over Dresses Only.


Dresses Only is een Nederlandse webshop, waar alles draait om jurken. De shop kiest bewust voor een snel wisselend en voortdurend aangevuld assortiment, dat naast een keur aan stijlen ook een grote diversiteit in prijzen kent. Basic jurken van de beste materialen kunnen meerdere seizoenen mee, terwijl een feestjurk wellicht maar een paar keer gedragen wordt. Daar is in de prijsstelling aan gedacht. Iedere vrouw moet zichzelf zo nu en dan een cadeautje gunnen dat goed is voor haar zelfvertrouwen en uitstraling. De lijfspreuk van Dresses Only is dan ook: Dress to Express! Met andere woorden: laat jezelf zien en ben wie je bent.

En Dresses Only doet nu een leuke winactie met Fashionologie! Ik mag namelijk onder mijn geweldige lezeressen een basic top t.w.v. €19,95 verloten! De basic top ziet er uit zoals op het onderstaande plaatje.




Het is een fijne volledig naadloze basistop in een blauwgrijze kleur van Soaked in Luxury. De v-hals en de bandjes zijn afgewerkt met een mooi kanten randje. Door de iets langere lengte combineer je deze top met bijna alles en voorkom je bijvoorbeeld ook een blote rug bij een heupbroek. Ideaal is ook de corrigerende werking van het stevig gebreide materiaal. De top is in verschillende kleuren verkrijgbaar op de shop, maar enkel in deze kleur te winnen op Fashionologie.

Wat moet je nu doen om kans te maken op deze leuke basic top van Dresses Only t.w.v. €19,95?

1. Volg Dresses Only op Twitter (klik om naar het account van de shop te gaan)
2. Volg Fashionologie op Twitter (klik om naar het account van Fashionologie te gaan)
3. Tweet: Follow @dressesonly en @Fashi0nologie en maak kans op een basic top. Meer info op http://www.fashi0nologie.blogspot.com/! RT!
4. Stuur een mailtje naar fashionologie@live.be met als onderwerp 'Dresses Only'. In dat mailtje staat een link naar je Twitteraccount, je (volledige!) naam, je kledingmaat, je leeftijd en je adresgegevens. Deze informatie is nodig om de prijs naar je te kunnen opsturen als jij de gelukkige winnaar bent. Ik gebruik je gegevens nergens anders voor, ze worden niet doorgegeven aan derden (behalve aan Tops Only wanneer je de gelukkige winnaar bent uiteraard).

Eenvoudig toch?! Natuurlijk mag je ook een reactie plaatsen op dit bericht of je meedoet of niet en wat je van de prijs vindt! Ik ben benieuwd!

Deze winactie loopt nog tot vrijdag 20/04/2012. Alle inzendingen die nog na deze datum worden gestuurd, zijn ongeldig, dus wees op tijd!

Succes iedereen!

door: Svea