22 maart 2012

2/18 Winwinwin: Francy Piercings

Vandaag is het tijd voor de tweede winactie van de achttien die ik voor jullie heb geregeld ter ere van mijn 18e verjaardag. De tweede winactie is een winactie in samenwerking met Francy Piercings. Francy Piercings is dé piercinspecialist bij uitstek en wilde graag met Fashionologie samenwerken.

Ik heb voor jullie in elke geval al een deeltje van het assortiment piercings dat te vinden is op Francy Piercings bijeengezet, samen met de prijs. Ik vind de prijzen van de piercings erg goed meevallen. Ik heb zelf geen piercings, maar zou dit later misschien wel willen (al is het maar een tweede oorbel).



Ik vind bovenstaande exemplaren allemaal wel erg leuk. En duur zijn ze ook niet. De ene kost wel wat meer dan de andere, maar over het algemeen is Francy Piercings helemaal niet duur! Een paradijs voor de piercingliefhebber!

En ik mag van Francy Piercings een waardebon t.w.v. €5,00 weggeven aan één van jullie. Zo kan je zelf kiezen wat je uit de shop wil en ben je zeker en vast tevreden met je prijs. Superleuk!


Wat moet je nu doen om kans te maken op deze leuke waardebon t.w.v. €5,00 te besteden bij Francy Piercings? Het is echt heel simpel!

1. Plaats op dit bericht een reactie, waarin duidelijk staat dat je meedoet. Zorg dat je naam duidelijk is, zodat ik weet wie er nu wel of niet een reactie heeft geplaatst.
2. Stuur een mailtje naar fashionologie@live.be met als onderwerp 'Francy'. In dat mailtje staat je (volledige!) naam, je leeftijd en je adresgegevens.

En dat was het al. Simpel toch! Als je deze twee zaken hebt gedaan, maak je officieel kans op de leuke wardebon t.w.v. €5,00 te besteden bij Francy Piercings.

Deze winactie loopt nog tot 20/04/2012. Als je mee wil doen, zorg dan dat je voor deze datum hebt meegedaan, anders is je inzending jammergenoeg ongeldig en maak je geen kans op de prijs!

Good luck everybody!

door: Svea