11 maart 2012

Dresses Only

Dresses Only is een leuke webshop, bomvol jurkjes. I like! De hele webshop draait om jurken. De meest trendy merken kan je op Dresses Only terugvinden. Er wordt zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd en kritisch naar de snit, ontwerpen en stoffen gekeken. De eigenaressen van Dresses Only zijn Miriam en Jolanda, twee zussen met passie voor mode.

Op Dresses Only vind je voor iedere gelegenheid een gepaste jurk. De fashionista's vinden er de laatste trends. De zakenvrouwen vinden er de discrete, stijlvolle jurk, maar zijn slechts een paar klikken verwijderd van een leuke partydress. Voor de vakantie zijn er ook vrolijke en luchtige zomerjurkjes te vinden. Voor elke gelegenheid kan je er wel iets gepast vinden! Ook kan je er een aantal sieraden vinden om je outfit helemaal af te maken.



Dit is slechts een kleine selectie van het grote assortiment van Dresses Only, maar zoals je kan zien, hebben ze duidelijk een brede waaier aan keuze. Voor elke gelegenheid hebben ze wel iets. Korte jurken, lange jurken, zomerjurkjes, strapless jurkjes, sexy jurkjes, discrete jurkjes, strakke jurken, lossere jurken, ... Ze hebben het allemaal!

Kende jij Dresses Only al? Heb je er ooit al eens iets besteld? Wist je dat de eigenaressen van Dresses Only ook de eigenaressen zijn van Tops Only?

door: Svea