About

Welkom op Fashionologie! Ik ben Svea, de eigenares van deze blog en jij bent vast op deze pagina terecht gekomen om iets meer over mij of over de blog te weten te komen. Wel, dan ben je zeker en vast aan het juiste adres!


Hallo daar! Ik ben Svea, de eigenares van deze blog. Ik ben geboren op 21 maart 1994, wat mij nu negentien jaar oud maakt. Ik ben een ├╝berblondie, die veel van mode, muziek, dikke boeken en films houdt. Ik studeer in Antwerpen en ben helemaal weg van deze leuke stad. Ik heb al een lange tijd een relatie met de liefste jongen van de hele wereld, dus me komen versieren zal weinig zin hebben ;)

Ik blog nu al meer dan drie jaar op Fashionologie, al kan je dat jammer genoeg niet allemaal meer zien. Fashionologie is namelijk begonnen op weblog.nl, maar toen die site omwille van werken enkele maanden offline bleek, besloot ik verder te bloggen op blogspot.com. Alle berichtjes van op weblog zijn nu dus verdwenen. Dit waren zo'n 1000 berichten, maar helaas pindakaas was het niet meer mogelijk om deze te redden. Gelukkig blog ik nu al een hele tijd op m'n vernieuwde blog en heb ik ondertussen alweer een archief van zo'n 600 berichten opgebouwd. Je hebt een hele hoop leesvoer dus!


Fashionologie heeft doorheen de tijd al een heleboel verschillende looks gehad. Meestal erg roze, maar dat tijdperk heb ik achter me gelaten en ik heb voor paars als hoofdkleur gekozen. Tevens ook mijn favoriete kleur!

Ik probeer zoveel mogelijk verschillende onderwerpen aan bod te laten komen op Fashionologie, maar de meestvoorkomende zijn muziek, films, boeken, fashion & beauty. Dit komt omdat dit mijn interesses zijn, maar wil jij graag eens over iets anders lezen op mijn blog of zelf een berichtje schrijven misschien? Dat kan allemaal! Gewoon eens mailen naar fashionologie@live.be en dan bekijken we samen wat we juist kunnen doen!

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje, tweet me of stuur me een berichtje op Facebook.


Veel plezier nog op Fashionologie!