12 oktober 2011

Loona - Vamos a la playa

Vamos a la playa! Ik krijg meteen een zomers gevoel wanneer ik dit Spaanse zinnetje hoor. Een heleboel herinneringen aan al mijn vakanties in Spanje komen meteen weer naar boven en toveren spontaan een glimlach op mijn gezicht! 'Vamos a la playa' is dan ook een lied dat gewoon niet weg kan worden gedacht als ik aan mijn reizen naar Spanje denk. Nu ontdekte ik onlangs dit liedje in de versie van Loona en werd er meteen supervrolijk van! Luister zelf maar even mee!


Een leuk deuntje, een knappe zangeres, een makkelijke tekst, een uitzicht op het Spaanse strand, ... wat kan je nog meer wensen van een lied en de bijhorende clip? Ik krijg er echt een zomers gevoel van, ook al staat de winter weer voor de deur. Maar daarna komt natuurlijk ook weer de zomer (met hopelijk hoge temperaturen) en wie weet, ga jij dan wel naar Spanje! Hopelijk denk je dan ook een keertje aan ons ;)

Vind jij dit ook zo'n leuk lied en zo'n leuke clip?

door: Laura/Svea

1 opmerking:

Marie zei

Ja, eigenlijk best een leuk liedje... ik hou ook van het strand ;d. Al is de clip niet echt zo super leuk vind ik zelf... ik verlang naar warm, zomer weer!! ♥

Een reactie posten