7 september 2011

Back for more!



Hi Girls! Ik weet het, we hebben lang niets van ons laten horen. Maar zoals ik al gezegd had ging fashi0nologie.web-log.nl verhuizen naar fashi0nologie.weblog.nl. Deze 'migratie' is nog steeds niet rond en vond ik dat we gewoon iets moesten ondernemen. Vandaar maakten we deze tijdelijke overstap naar blogspot.  
Als je op de voet wilt volgen hoe het nou zit met ons vorige systeem (weblog.nl) dan kan je hier terecht. Wij staan er zelf ook compleet machteloos tegenover en het is niets anders dan afwachten. Hopelijk kunnen we jullie toch al wat blijer maken met deze tijdelijke Fashionologie-blog op blogspot.

Zolang Fashionologie niet actief is op weblog.nl blijven we gewoon hier bloggen en kunnen jullie hier ons blijven volgen. Hopelijk hebben jullie een beetje begrip voor de situatie en blijven jullie ons nog volgen. Alvast hartelijk bedankt, meiden!

Wat de winacties betreft, deze zijn normaal al lang afgelopen, maar we hebben de kans niet gehad om jullie hierover te informeren. De uitslag van winacties van Zalando en Rutten Kappers Shop zullen meegedeeld worden als weblog.nl weer actief is.

door: Laura/Svea

1 opmerking:

Marie zei

Leuk dat jullie terug zijn! Ik kon ook helemaal niet wachten ;d. Echt leuk ;d. ♥

Een reactie posten