3 februari 2014

Fashionologie OUT, Sfeja IN!

Lieve bezoek(st)ers


Zoals velen onder jullie me al hebben laten weten, is het jullie opgevallen dat er al lang geen berichtje meer op Fashionologie is verschenen. Ik heb al enkele keren de vraag gekregen hoe dat komt en ik vond dat ik jullie inderdaad nog een antwoord schuldig was... Vandaar dit berichtje!

Ik heb besloten te stoppen met Fashi0nologie. Hier ik heb ik verschillende redenen voor, maar de belangrijkste is toch wel dat ik in veel meer zaken dan enkel beauty en fashion geïnteresseerd ben en ik het gevoel had dat ik die interesses niet op deze blog kwijt kon.

Bloggen is echter een vaste hobby van mij geworden (wat had je nu verwacht na vijf jaar full time bloggen?) en ik wilde mij dan ook niet volledig uit het bloggerswereldje terugtrekken, dus besloot ik een nieuwe blog aan te maken: Sfeja.

Op deze nieuwe blog verschijnen momenteel twee berichtjes per week online. Elke dinsdag een muziekgerelateerd berichtje en elke vrijdag een berichtje over iets anders dat me interesseert. Ik ben echter wel van plan om het aantal berichten per week nog naar boven te trekken, maar dat zijn toekomstplannen!

Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als jullie me tegenwoordig op mijn nieuwe blog volgen!

Dankjewel allemaal voor jullie steun doorheen de afgelopen jaren; het is allemaal dankzij jullie dat ik niet gestopt ben met bloggen, hoe zwaar het soms ook kon zijn. Jullie zijn allemaal schatjes!


Lieve groetjes van yours truly
Svea.