12 november 2013

Winnares winactie Tutti Nero!

Een tijdje geleden startte er hier op Fashionologie een leuke winactie in samenwerking met de gezellige webshop Tutti Nero. Als je meedeed, maakte je kans op een mooi duo ringen van het merk Jozemiek. Dit duo had een waarde van €22,95. Een leuke winactie dus! 


Maar de winactie is ondertussen afgelopen. Dat betekent dat het tijd is om een winnares te kiezen, die binnekort een leuk pakketje thuis mag verwachten. Benieuws wie oh wie deze lucky bastard is? Klik dan gauw op "Meer lezen"!

De dame die binnekort een leuk pakketje mag ontvangen is... Nathalie M.! Proficiat! Ik hoop dat je erg blij bent met je cadeautje! Je krijgt ook nog een mail aan, dus hou je mailbox zeker even in de gaten!


Ook een dikke, welgemeende proficiat aan alle deelnemers en niet getreurd als je niet gewonnen hebt nu: er komen nog veel meer winacties aan!

Last but not least wil ik ook Tutti Nero nogmaals bedanken! Zonder deze leuke webshop had ik deze winactie nooit kunnen organiseren. Hartstikke bedankt! Jullie plaatjes tussen de credits is zeker verdiend!

Veel liefs, Svea. 

1 opmerking:

Unknown zei

Omg, superleuk! Heel erg bedankt Svea! :)
Ik kijk uit naar je mailtje! :)

Nogmaals bedankt en ook een dikke dankjewel aan Tutti Nero!

Liefs,
Nathalie

Een reactie posten