28 april 2012

Trunk V

Trunk V is een online webshop met exclusieve mode collecties. Trunk V verzamelt en introduceert fashion merken vanuit Japan, Taiwan, Zuid-Korea, Hong Kong, China, Australië en meer. Naarmate Trunk V meer merken ontdekt, hoe langer deze lijst zal worden en hoe exclusiever de merken zullen zijn. Deze vooralsnog onbekende modemerken sluiten naadloos aan op huidige en komende fashion trends. De collecties bestaan uit verschillende kledingstijlen met ready-to-wear items variërend van tops, t-shirts, broeken, rokken, jurken, jassen, tassen, schoenen en accessoires.

Trunk V is afgeleid van het concept ‘trunk sale’ waarin exclusieve en beperkte collecties vanuit een reiskoffer of de achterbak van een auto werden verkocht voor introductie- of last-chance prijzen. Trunk V zal daarom ook geen items nabestellen – dus alles wat je ziet op de website is op voorraad en zijn de laatst beschikbare items! De collecties van Trunk V blijven beperkt en dus raden ze ons aan om niet lang te twijfelen als we een leuke fashion item hebt gevonden. Ze kunnen namelijk geen items reserveren, achterhouden of nabestellen. Ze proberen uiteraard wel voldoende items aan te bieden, but when it’s hot, it’s HOT!

Zij weten we hoe het voelt om als één van de weinigen een uniek kledingstuk of merk te hebben hangen in de kast. Het gelukkige gevoel van dat jij de enige zal zijn met dat jurkje op een feestje, dat jij voorlopig de enige bent met deze trend-setting tas of jas, simpelweg het gelukkige gevoel van op de trends vooruitlopen. Dit gelukmakende gevoel is wat Trunk V hoopt over te dragen met haar collecties.
Ik kwam onlangs op Trunk V terecht en vond dat ze wel een berichtje verdienden op Fashionologie. Het is namelijk een leuke shop met een heleboel mooie artikelen tegen een betaalbare prijs. En met zo'n geweldig leuke slogan als de lezen is op bovenstaand plaatje, kan je toch gewoon niet weerstaan om eens rond te snuffelen in de shop?! Ik heb voor jullie dan ook eens goed rondgesnuffeld en heb mijn persoonlijke top vijf van favorieten hieronder geplaatst. Enjoy!


Zoals je op bovenstaande foto's kan zien, kan je op Trunk V leuke spullen kopen. De prijzen vallen bovendien ook ontzettend goed mee en vanaf €50 hoef je geen verzendkosten te betalen. Ik ben wel te vinden voor de Aziatische mode. Azië is het opkomende wereldblok en daar kan ik me op gebied van mode zeker wel in vinden. Trunk V is dan ook gespecialiseerd in Aziatische mode en dat voor een aangename prijs. Ik ben fan! Jij ook?

door: Svea