22 december 2011

Veronica Mars: Seizoen 2


Na de confrontatie met Lilly's moordenaar in seizoen 1, heeft Veronica nog het nodige meegemaakt. Niet alleen werd Logan beschuldigd van de moord op PCH'er Felix Toombs, ook verbrak ze haar relatie met Logan, is ze weer terug bij Duncan en is haar vriendschap met Weevil op de klippen gelopen door de moord op Felix. Toch heeft ze haar leventje al met al weer op de rails weten te krijgen.

Maar dan slaat het noodlot opnieuw toe. Tijdens een schooltripje met andere leerlingen rijdt de bus van de cliff in het water. Veronica, die oorspronkelijk in de bus hoorde te zitten, is blij dat ze het heeft overleefd, maar dit slaat al snel om in angst wanneer ze ontdekt dat ze monteur van de bus een oude vriend was van de moordenaar van Lily Kane, haar beste vriendin. Terwijl ze alles doet om de mysterie rond het ongeluk te ontrafelen, krijgt ze ook met andere problemen te maken. Zo blijkt Duncans ex Meg, die ook in de bus zat en de enige overlevende is, zwanger te zijn en deelt Logan het bed met Kendall, de stiefmoeder van zijn vrienden Dick en Beaver.

Verder ontdekt Veronica dat Neptune's burgemeester Woody kleine jongens seksueel misbruikt en komt ze in aanraking met de beruchte maffia van Neptune. Nadat Duncan op de vlucht is geslagen met z'n dochtertje en de moord op Felix wordt opgelost, ontdekt Veronica ook wie achter heet busongeluk zat. En ze is geschokt om te horen dat deze persoon haar ook verkracht heeft twee jaar geleden, iets wat ze eerder dacht dat niet gebeurd was.

Ik heb ook met veel plezier naar Seizoen 2 van Veronica Mars gekeken en kon niet wachten tot ik Seizoen 3 (berichtje hierover volgt nog), het laatste seizoen, kon kijken. Dat is ondertussen ook al gebeurd en geloof me, it keeps getting better!

Heb jij ooit al naar Veronica Mars gekeken?

door: Laura/Svea