26 december 2011

Kortingscodes @ webshops

Wij mogen op Fashionologie wel vaker kortingscodes voor webshops aan jullie geven, maar deze keer is het er niet één, maar zijn het er een heleboel. De solden zijn op vele webshops al begonnen en als je dan nog een kortingscode hebt, kosten je producten nóg minder! Geweldig toch?! Hieronder vind je een kort overzichtje van de shops die ons kortingscodes gaven om met jullie te delen!

1. Vivi Clothes

Vivi Clothes, de grootste Belgische en Nederlandse webshop voor Aziatische kledij wilde niet enkel een winactie met ons organiseren (klik), maar gaf ons bovendien ook nog een kortingscode van 10%. De code die je op deze webshop extra korting geeft is: Vivi12.

2. Vimodos

Op Vimodos zijn de solden al begonnen, maar toch gaven ze ons ook nog een fijne code waarmee je €10 korting krijgt op je aankopen. Deze kode is: Kerst2011. En nóg een voordeel: als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Vimodos, krijg je nog eens extra €5 shoptegoed!

3. My New Bag

De leuke tassenwebshop My New Bag heeft ons ook een kortingscode gegeven (hier blogde ik al eens eerder over: klik). Deze code geeft je een vermindering van €7,50. De code die je moet ingeven is: Kerst.

4. Cafe Moda

De leuke (en grote) schoenenwebshop Cafe Moda, bij allen wel gekend denk ik, heeft ons ook een leuke kortingscode van €5 gegeven. De code die je moet invoeren is: XMas2011.

5. Urban Stiletto

Urban Stiletto, ook een superleuke webshop, gaf ons een kortingscode van maar liefst 20%! De code die je moet invoeren is: NYE.


Zo zie je maar dat je tijdens de Kerstperiode altijd goed moet opletten met je aankopen, want Kerst is de tijd van de cadeautjes en dus ook kortingen! En wie wil er nu veel voor iets betalen als je het ook allemaal goedkoop kan krijgen? ;)

Hopelijk heb je iets aan deze kortingscodes!

door: Laura/Svea