10 december 2011

Gossip Girl: Seizoen 1

Gossip Girl is dé hitserie van de afgelopen jaren. En het is nog een goede serie ook! Ik ben er echt helemaal weg van! Vandaar een korte samenvatting van wat er allemaal in seizoen 1 gebeurt...

Let op: lees deze tekst niet als je het plot van het verhaal nog niet wil weten!


Serena van der Woodsen komt onverwachts terug naar New York nadat ze uit het niets verdween naar een kostschool in Connecticut. Ze is niet meteen welkom bij haar beste vriendin Blair Waldorf, die door de afwezigheid van Serena Queen Bee is geworden op school. Als Blair er dan ook nog achter komt dat haar vriendje Nate Archibald zijn maagdelijkheid heeft verloren aan Serena een jaar daarvoor wil Blair de vriendschap niet voort laten duren. Nadat de reden voor terugkomst van Serena bekend wordt, de zelfmoordpoging van haar broertje Eric, sluiten Blair en Serena weer een vriendschap.

Serena ontmoet dan buitenstaander Dan Humphrey en begint een relatie met hem. Hoewel Dan niets te maken wil hebben met het wereldje rond de Upper East Side wil zijn zus, Jenny Humphrey niets liever dan bij de populaire meisjes op school horen. Ze doet er dan ook alles aan om bij Blair in de smaak te vallen.

Als Blair merkt dat haar relatie met Nate niet meer goed loopt brengt ze de nacht door met zijn beste vriend, Chuck Bass die gevoelens voor haar krijgt,wat de nodige druk op de vriendschap met Nate zet.

Lily van der Woodsen zoekt Rufus Humphrey (de vader van Dan en Jenny) op en onderzoeken welke gevoelens ze nog voor elkaar hebben, Lily besluit dat hun relatie tot het verleden behoort als ze het huwelijksaanzoek van Bart Bass (de vader van Chuck) accepteert.

Ik ben echt gek van deze serie. Ik hou ervan om gewoon eens een hele namiddag Gossip Girl te kijken. De serie zit boordevol beauty en fashion en heeft een zeer interessante verhaallijn. I adore it!

Kijken jullie Gossip Girl?

door: Laura/Svea