19 oktober 2011

Welcome To Las Vegas by Catrice

Catrice, het befaamde beautymerk, heeft een nieuwe collectie ontworpen. Deze collectie heeft de prestigieuze naam Welcome To Las Vegas gekregen. Ik ben helemaal weg van de collectie en zal er waarschijnlijk ook wel iets van kopen wanneer ik de kans krijg! Maar eerst de collectie even voorstellen aan jullie uiteraard. Let wel op: deze collectie is een limited edition en is dus niet overal en altijd verkrijgbaar!


Laat de show maar beginnen! Wanneer de zon achter de horizon in de woestijn verdwijnt, verandert Las Vegas in een bruisende zee van glinsterende lichtjes. Staande ovaties voor de spectaculaire shows, verleidelijke showgirls, spannende pin-up kostuums - open het doek voor de nieuwe Limited Edition "Welcome to Las Vegas" by Catrice. Met deze make-up, geïnspireerd op burleske, pure glamour en 'grand diva's' is elke vrouw het absolute hoogtepunt van de nacht. Vanaf half november t/m eind december 2011 draag je expressieve oogmake-up in dramatische donkere tinten en een elegante glans op lippen, nagels en gezicht. Open de deur naar een wereld vol praal en pracht - deze stad zal je betoveren. Welcome to Las Vegas!

Geweldig toch? I love it! Net zoals de collectie, want deze bestaat uit enkele zeer interessante, leuke en mooie producten.


Expressief, dramatisch, extravagant - de kunstwimpers ‘Lashes for Show Down’ zorgen voor een opvallende oogopslag. Ze geven elke vrouw de meest sexy ogen die haar de ster van de show maken. De perfecte Las Vegas look!


Absolute Eye Colour Quattro oogschaduwen met elegante gouden en bijna-zwarte tinten bieden ultieme glamour. Met de zijdezachte en hoog gepigmenteerde texturen creëer je een indrukwekkende oogmake-up met fascinerende effecten die de hele nacht lang perfect blijft zitten.



Een vleugje luxe - Transparant Fixing Powder heeft een prachtige ultrafijne textuur en zorgt de hele nacht lang voor een frisse, matte teint. De ideale finish voor een glamourous avondmake-up. 


Lovely Sinner, Welcome to Glitz and Glamour, Let Me Seduce You.

Onweerstaanbare lippen in twee eenvoudige stappen! Spannende basiskleuren in verleidelijke roodtinten zorgen voor een langdurige, intensieve lipkleur. De metallic highlighters in goud, brons en platina geven de look een glamourous touch. 


Zin om je gezicht en lichaam een subtiele glans te geven? Shimmering Powder wordt geleverd in een elegante flacon met pompdispenser. Voor een betoverend, subtiel glanseffect én een heerlijke geur die voor onvergetelijke momenten zorgt. Heel Las Vegas wordt gevat in één moment…


Lovely Sinner, Alluring Night, Star Of The Show, Drama Queen.

Elke diva heeft een perfecte styling tot in de toppen van haar vingers! Intense kleuren, adembenemende glans en lange houdbaarheid met slechts één streek van het kwastje. Of je nu gaat voor verleidelijk rood, verfijnd goud of dramatisch zwart en blauw, Welcome to Vegas nagellakken staan garant voor een grootse uitstraling! Laat de show beginnen!

Deze collectie heeft mij al zeker en vast verkocht. De collectie bestaat uit allemaal leuke kleuren, die bovendien ook nog eens geweldig leuke namen hebben gekregen. De prijs van Catrice-producten zijn meestal erg betaalbaar en toch krijg je er kwaliteit voor. Lieve lezers, I think I'm in love!

Wat vinden jullie van de collectie?

door: Laura/Svea

1 opmerking:

Sylvia zei

Dankje voor je reactie ! <333
leuke blog xx

Een reactie posten